Stomatolog Cuprija

O nama

Stomatološka ordinacija Nešić započela je sa radom 1994. godine pod imenom Belladona, u sklopu istoimene apoteke u Ćupriji. Od 2002 godine radi samostalo pod istim imenom, da bi 2005. godine promenila naziv u stomatološka ordinacija Nešić. Ordinacija je pored imena menjala i svoju adresu da bi od 2008 dobila svoju trajno mesto gde se nalazi i danas u ulici Karadjordjeva 78. Za veme naseg postojanja kroz ordinaciju je prošlo oko 4000 ljudi sto je zavidan broj i time smo jako ponosni. U cilju pruzanja sto bolje usluge pored stucnog usavrsavanja osoblja, ordinacija je pratila i razvoj savremene tehnološke tendencije pa se sa tim u vezi opremala savremenim terapijskim i dijagnostickim aparatima što namerava i u budućem periodu.U prilog tome od skoro kod nas mozete uz sardnji sa kolegama iz Beograda ugraditi i implante.

Pacijenti se obočno kod stomatologa jave kada ih nešto boli. Ovakav pristup vašem zdravlju je pogrešan, stomatologa treba posećivati  i kada nemate nikakvih tegoba odnosno jednom do dvaputa godišnje.

Neki od razloga koje pacijenti najčešće navode kao objašnjenje ne posete stomatologu su nedostatak novca,strah, vreme i nelagodnost zbog trenutnog stanja.
Loši zubi su neprijatnost za svakog, novi osmeh je jedan od načina da promenite svoj život.